Co. van de Shenzhenmcd Elektronika, Ltd.

         Professionele Truehearted Leverancier van Veiligheid  

 

Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

Shenzhen MCD Electronics Co., Ltd. Fabrieksreis

Ik ben online Chatten Nu
Certificaat
China Shenzhen MCD Electronics Co., Ltd. certificaten
China Shenzhen MCD Electronics Co., Ltd. certificaten
Concurrerende producten en de aardige dienst. Dank u John en M. LV kwam aan ons bedrijf ons helpen de problemen voor onze klanten oplossen.

—— Bernadette

Wij vroegen vandaag contractverlenging. De klantencommentaren zijn groot tot dusver I-plan om tot meer van MCD opdracht te geven dit jaar. WTMD-de deur en de Röntgenstraalscanner werken groot.

—— Darko

1 2 3 4 5 6 7
Shenzhen MCD Electronics Co., Ltd. Shenzhen MCD Electronics Co., Ltd. Shenzhen MCD Electronics Co., Ltd. Shenzhen MCD Electronics Co., Ltd. Shenzhen MCD Electronics Co., Ltd. Shenzhen MCD Electronics Co., Ltd. Shenzhen MCD Electronics Co., Ltd.
Hand Held Metaal Detector
De machine van de röntgenstraalscanner
deur frame metaal detector
De Detector van het voedselmetaal
Industriezone
De scanner van de röntgenstraalbagage
Onze Team

Hand Held Metaal Detector

De machine van de röntgenstraalscanner

deur frame metaal detector

De Detector van het voedselmetaal

Industriezone

ChunHu Industriezone.

De scanner van de röntgenstraalbagage

Onze Team

 • lopende band

  Co. van de Shenzhenmcd Elektronika, Ltd is een beveiligingsapparatuurfabrikant op grote schaal, wat en R&D dat interpreteert, dat samen vervaardigt op de markt brengt. Opgericht in 2005, legde MCD hoofdzakelijk bij het ontwikkelen van Metaaldetector, de Elektronische apparaten van het Artikeltoezicht (ESA), Voedsel Verpakkingsmeetapparaten, de Controleurs van het Röntgenstraalpakket, onder het Materiaal van de Voertuiginspectie de nadruk, Explosiebestendig materiaal ect. Onze producten omvatten Gang door de Deuren van de Metaaldetector, Ondergrondse Metaaldetectors, Handbediende Metaaldetectors, ESA voor supermarkten andlibraries, de Machines van de Naaldopsporing, het materiaal van de Röntgenstraalinspectie, onder de Spiegels van de Voertuiginspectie, ect. Onze producten zijn wijd gebruikt inairports, ambassades, leger, gevangenissen, vervolgingen, overheidsinstellingen, douane, havens, grote openbare gebeurtenissen en tentoonstellingen, evenals valuablesecurity van de plaatsenbehoefte. Het samenwerken met vele bekende buitenlandse ondernemingen rustte ons met sterke technologiesterke punten uit, snelle productenontwikkeling. Met strikte beheersverordeningen, onze producten die strikt onder IS09001 worden geproduceerd: 2008standard. Met de workshop van de meer dan 3000 vierkante metersproductie, volledige flowoperation, volledig-uitgeruste productie en het testen materiaal, beloven wij om de beste producten voor onze cliënten aan te bieden.

   

  Onder de stevige sterkte van het bedrijf, verzekert het uitstekende R&D-team, de indrukwekkende stabiliteit en het prestatiesproduct R&D-doeleinden en het aanbieden van de meeste betaalbare prijs aan clientsas ons vroeg ontwerpdoel, hebben wij gevestigd, wederzijdse voordelige, win-win en op lange termijn samenwerkingsverhouding met onze cliënten. Met de inspanning van al ons personeel, heeft ons bedrijf zich enkel binnen een paar jaar ontwikkeld tot een leidersfabrikant in de industrie van het veiligheids testende materiaal.

   

  Ons bedrijf wordt gevestigd in de Industriezone van Chunhu, Egongling, Shenzhen-stad, de Provincie van Guangdong, die de verbinding van Shenzhen en Dongguan.lt geschikt voor verkeer en ook met uitstekend milieu is. De producten hebben reeds van certificatie Ce, FCC, van SONCAP, van ROHS internationale tests, enz. overgegaan. Wij zijn zeker de beste handelspartner van de buitenlandse bedrijven van de kopers andforeign handel te zijn. Wij zijn een bedrijf dat met zelfvoltooiing, aan de gemeenschap als uitgangspunt onderhoudt, en bouw de harmonische maatschappij als beheersdoelstelling. De vrienden van over de hele wereld zijn welkom komen toour bedrijf samenwerking met ons bezoeken en uitbreiden. Het leveren van de gepaste bijdrage tot de menselijke veiligheid is onze grootste eer

Contactgegevens
Shenzhen MCD Electronics Co., Ltd.

Contactpersoon: Ms. Cindy

Tel.: +86 13189785480

Fax: 86-0755-28459832-803

Direct Stuur uw aanvraag naar ons