Thuis

Shenzhen MCD Electronics Co., Ltd.

Van goede kwaliteit De Detector van het voedselmetaal voor verkoop
Van goede kwaliteit De Detector van het voedselmetaal voor verkoop
Ik ben online Chatten Nu

Shenzhen MCD Electronics Co., Ltd.

1 2 3 4
Shenzhen MCD Electronics Co., Ltd. Shenzhen MCD Electronics Co., Ltd. Shenzhen MCD Electronics Co., Ltd. Shenzhen MCD Electronics Co., Ltd.
MCD De Werkomgeving van MCD X Ray Bagage Scanner 12 van de verjaardagsjaar viering

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : MCD
Aantal werknemers : 100~150
Jaarlijkse omzet : 5000000-75000000
Opgericht Jaar : 2005
Export pct : 70% - 80%

Co. van de Shenzhenmcd Elektronika, Ltd is een professionele fabrikant op grote schaal van allerlei metaaldetectors.integrating ontwikkeling en omvatten de productietogether.our hoofdproducten hand - de gehouden metaaldetector, de detector van het analysemetaal, onder de spiegel van het voertuigonderzoek en verwant products.our-bedrijf werd gevestigd in 2005.and wij vele jaren van geschiedenis in de veiligheidsindustrie hebben. Gevestigd dichtbij Shenzhen port.we geniet van geschikt water, land en luchtvervoer.

Ons bedrijf stelt meer dan 80 arbeiders tewerk; door de inspanningen van ons volledig personeel, zijn wij een de grote mensen van de metaaldetector manufacturer.MCD onophoudelijk hebben geprobeerd geworden om productkwaliteit te verbeteren, die geavanceerde technology.making introduceren ons jaarlijks productievermogen 3 miljoen vierkante meters van bevloering is.

Momenteel, MCD-wordt de metaaldetector reeds uitgevoerd naar Europa, medio-in het oosten, Noord-Amerika en andere landen en regions.our-het bedrijf heeft zich altijd bij onderzoek, ontwikkeling en de innovatie, geconcentreerd en onlangs ontwikkeld nieuw auto-vervoert metaal detector.in 2009 gehad, bereikten wij iso9000-beheerscertificatie.

MCD zal de tweede fase van onze achting van het ontwikkelingsstrategy.our bedrijf " redelijke prijzen, efficiënte productietijd en de goede naverkoopdienst " als onze tenet.we-hoop in werking stellen om met meer klanten voor wederzijdse ontwikkeling en voordelen samen te werken.
wij heten potentiële kopers welkom om ons te contacteren.

 

Contactgegevens
Shenzhen MCD Electronics Co., Ltd.

Contactpersoon: Mr. John Song

Tel.: 86-0755-84676682-814

Fax: 86-0755-28459832-803

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)