Shenzhen MCD Electronics Co., Ltd.

  • China Shenzhen MCD Electronics Co., Ltd. Bedrijfsprofiel
  • China Shenzhen MCD Electronics Co., Ltd. Bedrijfsprofiel
  • China Shenzhen MCD Electronics Co., Ltd. Bedrijfsprofiel
  • China Shenzhen MCD Electronics Co., Ltd. Bedrijfsprofiel
Grote Markt Noord-Amerika, Zuid-Amerika, West-Europa, Oost-Europa, Oost-Azië, Zuidoost-Azië, Midden-Oosten, Afrika, Oceanië, Wereldwijd
Type Business Fabrikant
Merken MCD
Aantal werknemers 100~150
Jaarlijkse omzet 5000000-75000000
Opgericht Jaar 2005
Export pct 70% - 80%

Inleiding

 

Co. van de Shenzhenmcd Elektronika, Ltd is een professionele fabrikant op grote schaal van allerlei metaaldetectors.integrating ontwikkeling en omvatten de productietogether.our hoofdproducten hand - de gehouden metaaldetector, de detector van het analysemetaal, onder de spiegel van het voertuigonderzoek en verwant products.our-bedrijf werd gevestigd in 2005.and wij vele jaren van geschiedenis in de veiligheidsindustrie hebben. Gevestigd dichtbij Shenzhen port.we geniet van geschikt water, land en luchtvervoer.

Ons bedrijf stelt meer dan 80 arbeiders tewerk; door de inspanningen van ons volledig personeel, zijn wij een de grote mensen van de metaaldetector manufacturer.MCD onophoudelijk hebben geprobeerd geworden om productkwaliteit te verbeteren, die geavanceerde technology.making introduceren ons jaarlijks productievermogen 3 miljoen vierkante meters van bevloering is.

Momenteel, MCD-wordt de metaaldetector reeds uitgevoerd naar Europa, medio-in het oosten, Noord-Amerika en andere landen en regions.our-het bedrijf heeft zich altijd bij onderzoek, ontwikkeling en de innovatie, geconcentreerd en onlangs ontwikkeld nieuw auto-vervoert metaal detector.in 2009 gehad, bereikten wij iso9000-beheerscertificatie.

MCD zal de tweede fase van onze achting van het ontwikkelingsstrategy.our bedrijf " redelijke prijzen, efficiënte productietijd en de goede naverkoopdienst " als onze tenet.we-hoop in werking stellen om met meer klanten voor wederzijdse ontwikkeling en voordelen samen te werken.
wij heten potentiële kopers welkom om ons te contacteren.

 

Contact:  Cindy Xie

E-mail: Sales@gdmcd.com

  

WhatsApp/Wechat: +86 191 2838 1863

Telefoonaantal: +86 191 2838 1863

 

China Shenzhen MCD Electronics Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

China Shenzhen MCD Electronics Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 1

Geschiedenis

Co. van de Shenzhenmcd Elektronika, Ltd in 2005 wordt opgericht die.


2006 MCD ervoer en verrijkt hard een jaar, de fabriek in dit jaar van het systeem van het normalisatiebeheer, zet een volledige reeks van het systeem van het productiebeheer, in achtervolging van nul tekortproducten als doel, personeelskwaliteit opleiding, maar ook voor het van de het productrichtlijn en ontwikkelings van het bedrijf toekomstige plan op. Aan het eind van 2006, de fundamentele vormende ontwikkeling van het de reeksproduct van de metaaldetector.


Het briljante begin van MCD is 2007 per jaar, zijn de handbediende het metaaldetectors en de veiligheid van het bedrijf op de markt, verkregen het klanten verenigbare hoge lof geweest.


2008 MCD houdt omhoog het goede werk, blijft op de stijl van de snelle cyclus van de productontwikkeling wijzen, ontwikkelde opeenvolgend MCD - V3 - V8 enz.-reeksproducten van de inspectie van de autoveiligheid, voldoe reeds aan de behoeften van marktdiversificatie.


2009 MCD om de vraag van de markt en de producten van de eigen sublimatie van het bedrijf, verder de techniekontwerp, onderzoek en ontwikkeling van de sondereeks, na vele jaren van geaccumuleerde ervaring en uitstekende techniektechnologie te ontmoeten, heeft „valk, PL - 3 MCD - D01 veel high-tech ondergrondse reeks van de metaaldetector, zoals ontwikkeld om de spatie van de markt goed te maken.


In 2010, shenzhen MCD aan succesvolle transformatie wordt geëerd in schoonheid MCD het MCD die vertegenwoordigt. Heeft een sterke sterkte van de diverse aspecten. Omdat het bedrijf diverse die aspectensterkte heeft, op de principes van ontwerp, onderzoek en ontwikkelingsproducten constant wordt gebaseerd, ontwikkelde opeenvolgend een Röntgenstraalmachine opnieuw door buizen leiden alle reeksen van de metaaldetector (voedseldrugs zoals metaalopsporing) en de onderwaterproducten van de opsporingsreeks, zoals de veiligheidsproducten van het bedrijf krijgen globale ontwikkeling, tegelijkertijd vorm zeven grote reeks.


Is zeer belangrijk aan het bedrijf in 2011 voor een jaar, de algemene aanpassing van het bedrijf om de planning te doen, redelijkere industriële structuur van de structuuraanpassing wordt de geoptimaliseerd, en vormt definitief groot metaal 7 ontdekkend beveiligingsapparatuurreeks, reeks verscheidenheden van producten en het volledigst, en krijgt de meerderheid van handelaars en klanten verenigbaar hoog lof. De bedrijven begonnen zich bij de bouw van merksterkte te concentreren, om het nationale merk van China te creëren aangezien het doel, zo spoedig mogelijk vermeld is.


In 2012, voor al schoonheid en MCD-moeten de mensen trots zijn van één jaar. Bedrijf, de uitbreiding van de marktdekking; De producten omvatten meer dan 40 landen en gebieden in de wereld, en krijgen de klanten verenigbare hoge lof, van het nieuw productonderzoek en van de ontwikkeling piek van de technologieuitdaging, en introduceerden opeenvolgend MCD - 2012, MCD - F500QE enz. Vele slimme producten. Verbeterde zeer het de productenmarktaandeel van het bedrijf.


In 2013, neemt het bedrijf de „bevordering van het merkbeeld“ aangezien de belangrijkste lijn, investering verhogen, de structuur van loons gelijke aandacht uitbreiden en blijft optimaliseren aan, ononderbroken innovatie en strikt beheer, de interne optimalisering verdiepen. Optimaliseer opeenvolgend de aanpassing van het het beheerspersoneel van het bedrijf, integratieoptimalisering van bijkantoor. En besteed zwaar om een nieuwe officiële website te bouwen, versterken de merkpropaganda, verbeteren het merkbeeld.


In de toekomst, zullen wij, zoals de MCD-ondernemingscultuur en de geloven van het grote publiek energiek te bevorderen is. Met stabiele prestaties en hoge betrouwbaarheid van veiligheidsproducten, het gelukkige leven voor de schoonheid van de mensen over de hele wereld om de betrouwbaarste veiligheid te verstrekken.

Dienst

 De hoeveelheid komt uit MCD, toont de Eerlijkheid al wereld 

 

China Shenzhen MCD Electronics Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

 

 

 

China Shenzhen MCD Electronics Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 1

 

 

 

China Shenzhen MCD Electronics Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 2

Ons Team

Ons bedrijf stelt meer dan 100 arbeiders tewerk, zijn wij de professtionalfabrikant op grote schaal in de security&protectionindustrie door de inspanningen van ons volledig personeel geworden. De alle MCD-mensen hebben onophoudelijk geprobeerd om productkwaliteit te verbeteren, die geavanceerde technology.making introduceren ons jaarlijks productievermogen 3 miljoen vierkante meters van bevloering is.

 

productieworkshop

China Shenzhen MCD Electronics Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

 

bureau

China Shenzhen MCD Electronics Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 1

 

Kende de prijs toeChina Shenzhen MCD Electronics Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 2

 

Vieringsdiner

China Shenzhen MCD Electronics Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 3

 

Laat een bericht achter