Wil kan veilige controledeur in het ziekenhuis, straling aan foetus beïnvloeden overgaan? De beantwoorde deskundige

May 22, 2021
Laatste bedrijfsnieuws over Wil kan veilige controledeur in het ziekenhuis, straling aan foetus beïnvloeden overgaan? De beantwoorde deskundige

    De verordeningen kwamen in effect op 1 Juli, en de medische instellingen in Peking hebben veiligheidscontroles geïnstalleerd.
Nochtans, terwijl het verbeteren van de betekenis van veiligheid, sommige zwangere moeders die naar de ziekenhuizen voor controles gaan zijn ook ongerust gemaakt over of de straling van veiligheidspoorten en veiligheidsdetectors de gezondheid van zich en hun babys in de buik zal beïnvloeden.
In dit verband, hebben de deskundigen het duidelijk gemaakt dat er geen behoefte zich is ongerust te maken, of het „menselijke“ veiligheidspoort, of een apparaat van de „dings“ veiligheid is,            de stralingsdosis aan het menselijke lichaam is zeer klein, vooral veiligheidsapparaten, is de stralingsdosis niet zo goed zoals mobiele telefoons.

    Vertelden de Ruimtevaartwetenschap van China en de de Industriegroep, directeur 25 van de tweede instituutsontwerper Zhao Chonghui verslaggevers dat de staat voor allerlei de elektromagnetische dosis van de materiaalstraling een duidelijke norm is.
De beveiligingsapparatuur van regelmatige fabrikanten kan aan de vereisten van nationale stralingsnormen volledig voldoen.
‚Krachtiger het apparaat, groter de intensiteit van de elektromagnetische straling,‘ M. bovengenoemd Zhao. De ‚millimeter-wave veiligheidsvoorziening die zij zich met succes, bijvoorbeeld hebben ontwikkeld, heeft minder dan 0,1 watts macht, terwijl de maximummacht van een cellphone tijdens een vraag tot 2 watts kan zijn.‘
De macht van het veiligheidscontroleinstrument is minder dan 1/20 van het vermogen van de mobiele telefoon, en de intensiteit van het openbare gebruik van het veiligheidscontroleinstrument is ver minder dan dat van de mobiele telefoon, en de afstand door het veiligheidscontroleinstrument is veel groter dan de contactafstand met de mobiele telefoon, zodat is er geen behoefte om zich over de elektromagnetische straling ongerust te maken die van het veiligheidscontroleinstrument gezondheid beïnvloeden.

    Geïntroduceerd Zhao Chonghui dat het principe van de gewone veiligheidspoort de magnetische stroomverandering in het elektromagnetische veld te gebruiken is om de opsporing te realiseren vloeit, d.w.z., wanneer een persoon met een bepaalde hoeveelheid metaal door de veiligheidspoort voort, het metaal met de scherpe lijn van magnetische kracht, zodat het eenvormige magnetische veld in de veiligheidspoort, verandert om een alarm uit te geven.
Aangezien de magnetische stroomverhogingen, het signaal van het aanwinstenproces groter is dan de vastgestelde waarde, en de centrale verwerkingseenheid het alarmsysteem veroorzaakt om een alarmsignaal uit te geven.
In tegendeel, verandert het eenvormige magnetische veld in de veiligheidspoort niet, en de magnetische stroom stijgt niet, zodat kan het alarmsignaal niet worden verzonden.

    De nieuwe de veiligheidsdetector van de millimetergolf kan de ontdekte objecten informatie omzetten in grijze beeldvertoning, en verschillende voorwerpen onderscheiden van beelden door de verschillende verspreidende kenmerken en stralingskenmerken van het voorwerp zelf te gebruiken.
Hoewel de technologie geavanceerder is, is de hoeveelheid elektromagnetische straling tussen twee niet zeer verschillend, en het effect op menselijke gezondheden is zeer subtiel.

    De verslaggever leerde van de fabrikant van de apparaten van de Röntgenstraalveiligheid dat de interne stralen van de veiligheidsapparaten eigenlijk allen verzegeld in de machine zijn, en het loodgordijn wordt gebruikt voor de invoer en de uitvoer, en de interne muren zijn ook loodmuren, zodat in normale omstandigheden, kan de Röntgenstraal effectief van het ingaan van de externe omgeving worden geblokkeerd.
En, tijdens gebruik, slechts wanneer de bagagepunten door de de inspectiemachine van de Röntgenstraalveiligheid, de machine stralen voor opsporing zullen uitzenden, en dan na computerverwerking, kan het computerscherm herkenbare beelden tonen.

    De deskundigen van de School van Volksgezondheid op Centrum van de de Gezondheidswetenschap van Peking het Universitaire zeiden de stralingsdosis van de Röntgenstralen van de machines van het veiligheidsonderzoek ook zeer laag, ongeveer 1 percent van dat van het ziekenhuisröntgenstralen was.
Zelfs als een persoon de machine van het veiligheidsonderzoek ingaat, de stralingsdosis die hij telkens als hij overgaat de machine van het veiligheidsonderzoek is ver onder de jaarlijkse gemiddelde die effectieve dosisgrens voor het publiek heeft ontvangen geplaatst=wordt= in de Basisnormen voor Bescherming tegen Ioniserende straling en Veiligheid van Bronnen van Straling.
Wat meer is, is wat de veiligheidscontrole ingaat snel van zijn kant het punt, de persoons enkel passen, de hoeveelheid straling is minimaal.
Daarom zijn de zwangere moeders normale zakveiligheid, zullen niet de gezondheid van zich en de baby in de buik beïnvloeden.