Wat is een scanner van de Röntgenstraalbagage?

May 22, 2021
Laatste bedrijfsnieuws over Wat is een scanner van de Röntgenstraalbagage?

    De machine van de veiligheidsinspectie is het gemeenschappelijkste materiaal van de veiligheidsinspectie in post en luchthaven en openbare veiligheidswet.
De veiligheidsinspectie van de machine van de veiligheidsinspectie moet zich op zijn interne Röntgenstraal baseren die apparaat voor stralingsweergave produceren, zodat kent u de rol van de de inspectiemachine van de Röntgenstraalveiligheid in de veiligheidsinspectie?
Wat is zijn principe en praktische functie?

De röntgenstralen hebben een zeer hoge penetratiecapaciteit en kunnen door vele substanties overgaan die aan zichtbaar licht, zoals inktdocument, hout, enz. ondoorzichtig zijn.
Onzichtbaar aan het blote oog, kunnen deze stralen zichtbare fluorescentie van vele stevige materialen, photosensitization van fotografische platen en ionisatie van lucht veroorzaken.
En door Röntgenstraaltechnologie te gebruiken, ontdek nauwkeurig bagage, zakken en andere verborgen in de hard-aan-Zoekenplaatsen.
Zoals dolk, kunnen het drie randmes, het de lentemes en andere nationale controlemessen, gevaarlijke goederen nauwkeurig ontdekken.
Om de veiligheid van de werkplaats te verzekeren.
De machine van de de veiligheidsinspectie van de röntgenstraalgang is geschikt voor installatie bij de ingang, niet geschikt voor openluchtinstallatie, om wind te verhinderen en de regen, het materiaal van de de veiligheidsinspectie van de gangröntgenstraal heeft een perfect duidelijk weergaveeffect, met behulp van een aantal functies van de beeldverwerking, kan inspecteurs eenvoudig en snel bijstaan om tussen verschillende substanties onderscheid te maken.
Tijdens aftasten en weergave, verstrekt het systeem automatische beeldopslag en handopslag van twee manieren.
Als het noodzakelijk is om het beeld opnieuw te onderzoeken, kan de inspecteur het afgelopen beeld op elk ogenblik overspelen.